Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Retete de post economice
Amestecati apa cu uleiul, dulceata, zaharul, pana se dizolva acesta din urma. Adaugati cacaua si faina, amestecati energic. Avem nevoie de o tava cu dimesiune mici, tapetata cu hartie de copt. Inainte de a pune compozitia, adaugam esenta si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, amestecam repede si dam prajitura la cuptor, 20 - 25 minute, la foc mediu. Ca prajitura sa iasa pufoasa, ne miscam repede dupa punerea bicarbonatului. Prajitura se scoate si se taie dupa ce s-a racit complect.
Se poate pudra cu zahar, cocos sau cu o glazura. Pofta buna!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult